Recorreguts

Sortida

Avinguda Diagonal 686 davant del Palau Reial de Pedralbes

  • Metro: L3 (línia verda), Estació de Palau Reial.
  • Autobús: 7, 33, 67, 75, 113, H6.
  • Trambaix: T1, T2, T3.

Arribada 10 K

Passeig Garcia Faria (abans de l’encreuament amb Carrer Selva de Mar)

  • Metro: L4 (línia groga), Estacions de Maresme-Fòrum o Port de la Selva.
  • Autobús: 6, 7, 26, 36, 42, H16.
  • Trambesòs: T4 partir de les 11.30h.

Recorregut Oficial:

Inici a Av. Diagonal davant de Palau Reial – Pedralbes 686 direcció Plaça Francesc Macià fins a Passeig de Gràcia (Plaça Cinc d’Oros, gir a la dreta al Passeig de Gràcia fins al carrer València, gir a l’esquerra al carrer València fins al carrer Castillejos, KM5 a carrer València entre Nàpols i Sicília, gir a la dreta al carrer Castillejos fins al carrer Bolívia, gir a l’esquerra creuant l’Av. Meridiana pel carrer Bolívia fins al carrer Badajoz, gir a l’esquerra a Badajoz i incorporació a l’Av. Diagonal a l’alçada de la Torre AGBAR on girem a la dreta a l’Av. Diagonal baixant fins al carrer Josep Pla, gir a la dreta a Josep Pla i final a Passeig Garcia Faria (abans de C/ Selva de Mar).

Arribada 5 K

Av. Diagonal entre c/Nàpols i c/Sicília

Recorregut Oficial:

Inici a l’Av. Diagonal davant de Palau Reial – Pedralbes 686 direcció Plaça Francesc Macià fins a Passeig de Gràcia (Plaça 5 d’Oros). Gir a la dreta a Passeig de Gràcia fins al carrer València. Gir a l’esquerra al carrer València fins a Av. Diagonal alçada Nàpols on trenquem a la dreta pel lateral fins a línia d’arribada entre Nàpols i Sicília

Recorregut La Milla

Recorregut provisional:

El recorregut de La Milla és en dos espais, amb la peculiaritat que la sortida i l’arribada es troben en punts diferents, creant una atmosfera de Cross.

Els participants hauran de completar 3 voltes, dues de les quals seran en un circuit lineal d’anada i tornada pel carrer Bori i Fontestà (entre Dr. Fleming i Ganduxer), d’extrem a extrem on cal fer un gir de 180 graus, afegint emoció.

I una volta final dins del Parc de Piscines i Esports de Diagonal DiR.

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube