FAQ

Tens dubtes?

Preguntes freqüents

La cursa serà el diumenge 12 de maig de 2019 a les 8.30 h.

Cada inscrit rebrà una samarreta tècnica de regal per poder córrer amb ella el dia de la cursa i que podrà recollir a la fira del corredor. Alhora, cada inscrit podrà recollir la seva bossa del corredor on trobarà tota mena d’obsequis dels nostres patrocinadors i col·laboradors.

Sí.  Una part de cada de cada inscripció es destinarà a OAFI (https://oafifoundation.com/ca/inici/) la Fundació Nacional de la Artrosi.

El recorregut transcorrerà majoritàriament en línia recta per l’Avinguda Diagonal de Barcelona des de Palau Reial fins passat el Fòrum de Diagonal Mar. Els participants de la distància de 5 km acabaran la cursa a Diagonal – Carrer de la Marina. Els participants de la distància de 10km acabaran la cursa a Passeig Taulat – Selva de Mar.
La sortida i l’arribada seran en dos punts diferents i es tancarà el trànsit per travessar una de les avingudes més emblemàtiques de la ciutat.

Et recomanem que utilitzis el transport públic i arribis amb antelació suficient a la zona de sortida ja que es preveu un gran nombre de participants.
Tens les següents opcions de transport públic disponible:
Metro: L3 (línia verda). Estacions de Palau Reial i / o Zona Universitària.
Autobús: 7, 33, 67, 75, 113 i H6.
Trambaix: T1, T2, T3.

En cas de voler tornar al punt d’inici, et recomanem que utilitzis el transport públic (metro o autobús) per dirigir-te allà un cop finalitzada la cursa.
Recorda que disposem de servei de guarda-roba mòbil que traslladarà gratuïtament -si ho desitges – les teves pertinències des del punt d’inici fins a la meta.

Sí, oferim un servei gratuït de guarda-roba mòbil situat a la zona de sortida de la cursa que traslladarà les teves pertinences des de la sortida fins a la meta.
L’horari d’obertura del guarda-roba serà de 7.15 a 08 h (07.50 h en el cas dels participants de 5 km). És imprescindible respectar aquests horaris, ja que a les 08 h el guarda-roba tancarà per dirigir-se a la zona de meta.

Cal utilitzar el resguard que s’entregarà amb el dorsal a la Fira del Corredor. El número de resguard que es col·loca a la bossa ha de coincidir amb el número de dorsal. Per retirar la bossa al guarda-roba de la zona de meta s’haurà de presentar el dorsal.

 • Horaris
  • Zona de sortida:
   • Participants de 5 km: obert de 7.15-07.50 h. A les 7.50 h es tancarà el servei de guarda-roba i no es podran acceptar més bosses.
   • Participants de 10km: obert de 7.15-08 h. A les 08 h es tancarà el servei de guarda-roba i no es podran acceptar més bosses.
  • Zona de meta 5 km: obert fins les 10 h
  • Zona de meta 10km: obert fins les 11.15 h

És aconsellable arribar a la zona de sortida una hora abans del començament de la cursa, per poder aprofitar el servei de guarda-roba i escalfar amb tranquil·litat.

Els participants que disposin de xip groc se’ls assignarà automàticament l’última millor marca registrada en curses de 10 km: Challenge BCN 10K 2018-2019, Cursa DIR Guàrdia Urbana 2017 i 2018 i Cursa DiR Sant Cugat 2017 i 2018.
Els participants accediran a diferents calaixos per poder córrer de la manera més còmoda i ordenada possible.
El cronometratge es farà amb el sistema Championchip. Tots els participants que no disposin de xip groc en propietat, han de portar el seu xip enganxat a la part posterior del dorsal. Aquest xip és d’un únic ús i no s’haurà de tornar a la zona de meta.

Sí, en dos punts. Un en el quilòmetre 4,5 km i un altre en arribar a meta.

Sí, hi haurà servei d’ambulància durant tot el recorregut, així com una moto d’assistència ràpida i hospital de campanya a l’arribada.

Sí, els tres primers classificats en la distància de 10 km de la classificació general masculina i femenina, en tots dos casos independentment de la categoria, rebran un trofeu. Els tres primers classificats en la distància de 5 km de la classificació general masculina i femenina rebran un trofeu. Al mateix temps, el primer i la primera classificada de cada categoria, d’acord amb la relació de categories detallada, rebran també un trofeu, en la distància de 10 km.
Així mateix, tots els corredors que completin el recorregut de la cursa tindran un diploma que podran obtenir on-line

No. És obligatori estar inscrit a la cursa per poder participar. Tots els participants han de portar el seu dorsal visible a la part frontal de la samarreta.

Sí, hi haurà alguns entrenaments previs a l’esdeveniment. Informarem via web i xarxes socials.

Inscripcions

Si no has aconseguit inscriure’t torna a intentar-ho, idealment amb una altra targeta de crèdit diferent de la que no va funcionar la primera vegada. Si continues tenint problemes, escriu-nos a cursa@dir.cat.

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

Tots els participants han de tenir almenys 14 anys. Per validar la inscripció, els menors d’edat hauran de presentar autorització dels pares o tutors i fotocòpia del DNI quan recullin el dorsal. Pots descarregar l’autorització aquí.

En cas de nens de 13 anys o menors, es poden inscriure a la Cursa Kids (per edats d’1 a 13 anys). Més informació i inscripcions aquí.

Si has triat una talla de samarreta i vols canviar-la, envia’ns un mail a cursa@dir.cat.

 • Una plaça i dorsal per participar-hi
 • Una samarreta tècnica per córrer
 • Bossa del Corredor: micro-motxilla DiR amb obsequis a l’interior
 • Hidratació
 • Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants
 • Cronometratge Championchip i inclusió en els resultats de la competició
 • Diploma commemoratiu de la cursa

Envia un correu electrònic explicant-nos el problema a cursa@dir.cat. Dóna’ns tots els detalls que puguis, sempre ens ajudaran a trobar on està el problema.

En l’apartat d’inscripcions pots indicar una adreça de correu electrònic perquè et tornem a enviar un correu electrònic amb el comprovant.

No, els diners de la inscripció no són reemborsables.

Envia’ns un mail a cursa@dir.cat amb la teva adreça de correu correcta, i la corregirem.

La recollida de la bossa del corredor, la samarreta i el dorsal es podrà fer el divendres 10 de maig de 10 a 20 h i el dissabte 11 de maig de 10 a 20 h, a Diagonal Runner ‘s Market (Fira del Corredor), situada a Diagonal DiR (Ganduxer, 25), entrant per la porta del parc.

Els participants hauran de seleccionar una de les quatre franges horaris disponibles a l’hora de fer la inscripció. Cada franja horària té un límit màxim de capacitat. Quan s’arribi al límit aquesta franja horària ja no estarà disponible per seleccionar-la, i els participants hauran de triar una altra opció.

Hi haurà 4 franges horàries disponibles:

 • Divendres 10 de maig de 10 a 15 h
 • Divendres 10 de maig de 15 a 20 h
 • Dissabte 11 de maig de 10 a 15 h
 • Dissabte 11 de maig de 15 a 20 h

No es lliuraran bosses del corredor, samarretes ni dorsals el dia de la prova, ni qualsevol altre dia diferent als assenyalats.

Hauràs de portar el justificant d’inscripció o un document oficial d’identitat, com el passaport, el DNI / NIE o el carnet de conduir.

facebook
twitter
gplus
linkedin
instagram
youtube