Preguntes freqüents

Tens dubtes?

La cursa serà el diumenge 26 de maig de 2024 a les 8.30 h.

Cada inscrit rebrà una samarreta tècnica de regal per poder córrer amb ella el dia de la cursa i que podrà recollir a la fira del corredor. Alhora, cada inscrit podrà recollir la seva bossa del corredor on trobarà tota mena d’obsequis dels nostres patrocinadors i col·laboradors.

El recorregut transcorrerà majoritàriament en línia recta per l’Avinguda Diagonal de Barcelona des de Palau Reial fins Diagonal Mar, esquivant les obres.

La sortida i l’arribada seran en dos punts diferents i es tancarà el trànsit per travessar una de les avingudes més emblemàtiques de la ciutat.

Et recomanem que utilitzis el transport públic i arribis amb antelació suficient a la zona de sortida ja que es preveu un gran nombre de participants.
Tens les següents opcions de transport públic disponible:
Metro: L3 (línia verda). Estacions de Palau Reial i/o Zona Universitària.
Autobús: 7, 33, 67, 75, 113 i H6.
Trambaix: T1, T2, T3.

En cas de voler tornar al punt d’inici, et recomanem que utilitzis el transport públic (metro o autobús) per dirigir-te allà un cop finalitzada la cursa.
Recorda que disposem de servei de guarda-roba mòbil que traslladarà gratuïtament -si ho desitges – les teves pertinències des del punt d’inici fins a la meta.

Sí, oferim un servei gratuït de guarda-roba mòbil situat a la zona de sortida de la cursa que traslladarà les teves pertinences des de la sortida fins a la meta.
L’horari d’obertura del guarda-roba serà de 7.15 a 08.00 h. És imprescindible respectar aquests horaris, ja que a les 08.00 h el guarda-roba tancarà per dirigir-se a la zona de meta.

Cal utilitzar el resguard que s’entregarà amb el dorsal a la Fira del Corredor. El número de resguard que es col·loca a la bossa ha de coincidir amb el número de dorsal. Per retirar la bossa al guarda-roba de la zona de meta s’haurà de presentar el dorsal.

Horaris

  • Zona de sortida:
   • Obert de 7.15 a 8.00 h. A les 8.00 h tancarà el servei de guarda-roba i no es podran acceptar més bosses.
   • Zona de meta: obert fins a les 11.15 h

És recomanable arribar a la zona de sortida una hora abans del començament del teu torn de la cursa, per poder aprofitar el servei de guarda-roba i escalfar amb tranquil·litat a les zones establertes amb aquesta finalitat.

Els participants que disposin de xip groc se’ls assignarà automàticament l’última millor marca registrada en curses de 10 km: Challenge BCN 10K 2018-2019, Cursa DIR Guàrdia Urbana 2018 i 2019 i Cursa DiR Sant Cugat 2018 i 2019.
Els participants accediran a diferents calaixos assignats per marca i torn per poder córrer de la manera més còmoda i ordenada possible.
El cronometratge es farà amb el sistema Championchip. Tots els participants que no disposin de xip groc en propietat, han de portar el seu xip enganxat a la part posterior del dorsal. Aquest xip és d’un únic ús i no s’haurà de tornar a la zona de meta.

Sí, en dos punts. Un aproximadament en el quilòmetre 5 km i un altre en arribar a meta.

Sí, hi haurà servei d’ambulància durant tot el recorregut, així com una moto d’assistència ràpida i hospital de campanya a l’arribada.

Sí, els tres primers classificats de la classificació general masculina i femenina, en tots dos casos independentment de la categoria, rebran un trofeu. Al mateix temps, el primer i la primera classificada de cada categoria, d’acord amb la relació de categories detallada, rebran també un trofeu.
Així mateix, tots els corredors que completin el recorregut de la cursa tindran un diploma que podran obtenir on-line

No. És obligatori estar inscrit a la cursa per poder participar. Tots els participants han de portar el seu dorsal visible a la part frontal de la samarreta.

Sí, hi haurà alguns entrenaments previs a l’esdeveniment. Informarem via web i xarxes socials.

Inscripcions

Si no has aconseguit inscriure’t torna a intentar-ho, idealment amb una altra targeta de crèdit diferent a la que no va funcionar la primera vegada. Si continues tenint problemes, escriu-nos a [email protected].

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

Tots els participants han de tenir almenys 14 anys. Per validar la inscripció, els menors d’edat hauran de presentar autorització dels pares o tutors i fotocòpia del DNI quan recullin el dorsal. Pots descarregar l’autorització aquí.

En cas de nens de 13 anys o menors, es poden inscriure a la Cursa Kids (per edats d’1 a 13 anys). Més informació i inscripcions aquí.

Si has triat una talla de samarreta i vols canviar-la, envia’ns un mail a [email protected].

 • Una plaça i dorsal per participar-hi
 • Una samarreta tècnica per córrer
 • Bossa del Corredor: micro-motxilla DiR amb obsequis a l’interior
 • Hidratació
 • Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants
 • Cronometratge Championchip i inclusió en els resultats de la competició
 • Diploma commemoratiu de la cursa

Envia un correu electrònic explicant-nos el problema a [email protected]. Dóna’ns tots els detalls que puguis, sempre ens ajudaran a trobar on està el problema.

En l’apartat d’inscripcions pots indicar una adreça de correu electrònic perquè et tornem a enviar un correu electrònic amb el comprovant.

No, els diners de la inscripció no són reemborsables.

Envia’ns un mail a [email protected] amb la teva adreça de correu correcta, i la corregirem.

La recollida de la bossa del corredor, la samarreta i el dorsal es podrà fer el divendres 19 de maig de 13 a 20 h i el dissabte 20 de maig de 09 a 15 h, a la Fira del Corredor, situada a Diagonal DiR (Ganduxer, 25), entrant per la porta del parc.

Els participants hauran de seleccionar una de les quatre franges horàries disponibles a l’hora de fer la inscripció. Cada franja horària té un límit màxim de capacitat. Quan s’arribi al límit aquesta franja horària ja no estarà disponible per seleccionar-la, i els participants hauran de triar una altra opció.

Hi haurà 4 franges horàries disponibles:

 • Divendres 19 de maig de 13 a 16 h
 • Divendres 19 de maig de 16 a 20 h
 • Dissabte 20 de maig de 09 a 12 h
 • Dissabte 20 de maig de 12 a 15 h

No es lliuraran bosses del corredor, samarretes ni dorsals el dia de la prova, ni qualsevol altre dia diferent als assenyalats

Hauràs de portar el justificant d’inscripció o un document oficial d’identitat, com el passaport, el DNI / NIE o el carnet de conduir.

facebook
twitter
linkedin
instagram
youtube